Uitgelicht

VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht: Europa’s grootste!

De VerzamelaarsJaarbeurs is al decennia lang de meest toonaangevende Verzamelbeurs van Europa. Op 16 en 17 november (15 november handelarendag), vullen de  standhouders uit binnen- en buitenland weer de 5 hallen met alles op het gebied van verzamelen; o.a. design, speelgoed, antiek, platte zaken (munten/postzegels), 50er jaren, film & sci fi, curiositeiten en uiteraard de Mega Platen & CD Beurs, met miljoenen vinyl platen, singles, cd’s en merchandise op muziekgebied.

Omzeil de lange rijen bij de kassa en bestel uw ticket vast in de online voorverkoop met korting. Heeft u nog meer tijd om alles in de 5 hallen te bewonderen!

» Bestel hier alvast uw tickets met korting.

* Online betaal je € 12,50 in plaats van € 14 aan de kassa.
_
Er zijn ook een aantal speciale bezienswaardigheden om uw zintuigen te prikkelen.
Deze zullen wij u hier binnenkort aan u introduceren.
_

Vintage gamen bij Press-StartGames
Speel je nog altijd op je Atari, ben je verliefd op de pixels uit het 16 bit tijdperk of game je liever in 4K? Bij Press-StartGames vind je een groot aanbod aan videogames van vroeger en nu!

Kom bij ons langs en herleef je jeugd of begin een nieuw avontuur! Tevens een breed aanbod aan videogame gerelateerde merchandise en meer! Kom op de jaarbeurs gezellig bij ons gamen in onze Arcadium gameroom en test meteen je aankoop!

Modelbouwplein-hal 7
Modelbouw auto’s, treinen, boten, vliegtuigen en aanverwante zaken worden ook veelvuldig verzameld. Maar nog leuker is er dan toch ook nog mee te spelen. Een aantal verzamelaars (modelbouw verenigingen) geven in hal 7 diverse spectaculaire demo’s: autobaan, waterbassin, vliegshows, treinbanen (1 is wel 38,5 meter lang!), kermis, houtbouw, lego etc.

Poppenhuistaferelen
Ann en Marie Bestebreur uit Oud-Beijerland exposeren al jaren op veel plekken hun zelfgemaakte nostalgische poppenhuistaferelen. In april zullen zij ook aanwezig zijn op de Verzamelaars-Jaarbeurs met deze prachtig sfeervolle expositie. Alles tot in detail nagemaakt, neem gerust uw tijd om dit te bekijken en mocht u vragen hebben dan zullen de Bestebreurtjes het graag aan u uitleggen.

Miniatuurkermis
De grootste miniatuurkermis van de Benelux bezoekt de verzamelbeurs te Utrecht. Om deze uit de hand gelopen hobby in het groot te zien zou je normaal gesproken naar een grote kermis toe moeten waar deze kermis zo af en toe te vinden is maar de verzamelaars van Nederland hebben geluk. Nijmeegs trots komt met een afmeting van tien bij 2,5 meter naar de Domstad. De SuperNova, Booster, Draai&Zweef-molen, minicar, Banzai ze zijn allemaal werkend te zien!