Uitgelicht

VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht: Europa’s grootste!

De mei 2021 editie is helaas geannuleerd ivm Covid-19.
Wij hopen u weer te mogen verwelkomen op 13 en 14 november 2021.

De VerzamelaarsJaarbeurs is al decennia lang de meest toonaangevende Verzamelbeurs van Europa. De  standhouders uit binnen- en buitenland weer de 5 hallen met alles op het gebied van verzamelen; o.a. design, speelgoed, antiek, platte zaken (munten/postzegels), 50er jaren, film & sci fi, curiositeiten en uiteraard de Mega Platen & CD Beurs, met miljoenen vinyl platen, singles, cd’s en merchandise op muziekgebied.

Omzeil de lange rijen bij de kassa en bestel uw ticket vast in de online voorverkoop met korting. Heeft u nog meer tijd om alles in de 5 hallen te bewonderen!

Hieronder vindt u een aantal standhouders die hun stand aan u willen introduceren. Een goede sfeer impressie van wat er allemaal te vinden is op de Verzamelaars Jaarbeurs. De plek voor de spullen om uw interieur te pimpen in de Vintage stijl. Klassiek is het nieuwe modern!

IRIS VAN VLIET

We staan voor het eerst op de verzamelbeurs en komen met vele duizenden Disney colletable pIns van over de hele wereld tegen aantrekkelijke prijzen. Kom vooral voor de bak met originele Disney Pins die we voor €40,00 per tien stuks verkopen. Daarnaast nemen we heel veel Disney en Star Wars collector Items mee. Oh ja… wanneer je bij ons een bedrag besteedt van € 25,00 of meer dan mag je gratis een originele Disney lanyard of een mooie mini Disney knuffel uitzoeken. Zolang de voorraad strekt!

Wij verkopen vele duizenden verschillende Disney pins van over de hele wereld! En ook veel Disney en Star Wars collectoritems.

FRED DE VREE

Wetenschappenlijk Antiek Hal 8 Stand 8633

TEENY TINY TRINKETS

Bij ons kunnen verzamelaars hun hartje ophalen. Wij zijn gespecialiseerd in antieke en retro damesaccessoires (van tasjes en juwelen tot hoedjes en parfum), maar ook de speelgoedliefhebber kan lekker snuisteren in ons oud speelgoed (van teddybeer tot barbie). Verder hebben wij prachtige naaiaccessoires, art deco en kleine verzamelsnuisterijen dus voor elk wat wils. Bezoek Teeny-Tiny-Trinkets op stand 8029 in hal 8

Collectors will certainly enjoy themselves at our booth. We specialize in antique and retro ladies’ accessories (from bags and jewellery to hats and perfume), but the toy enthusiast will also appreciate our old toys (from teddy bears to barbie dolls). Furthermore, we have beautiful sewing accessories, art deco and a collection of small collectibles and trinkets, we have something for everyone. You can find Teeny-Tiny-Trinkets at stand 8029 in hall 8

BAARSANTIEK

Baarsantiek in Apeldoorn is gepecialiseerd in antieke klokken en nautische instrumenten. Al jaren deelnemer aan antiekbeurzen en eigen import uit Engeland. Stand 8629.

JOB KOENS

Verzamelaar van blikverpakkingen en andere oude reclame? Kom dan in ieder geval langs bij onze stand 8349+47+45-8248+46+44. Zoek je iets speciaals, laat het daar even weten want wij kunnen niet onze hele voorraad meenemen naar de beurs. Sla je slag!!

TRUDY VAN EGMOND

Vintage knopen en nostalgische artikelen.Achteraan in hal 7 nr. 7066+70.

SOPHIE WINTER

Bent u verzamelaar van vintage kinder naaimachientjes of naaigerei? Dan zien we u graag bij onze stand 7517.

TRIJNTJES NOSTALGIE

zal ook nu weer op kraamnummer 8236 te vinden zijn met boudoir, Religieuze en stoere brocante

LAVAPLAINS

Was u op zoek naar mineralen, edelstenen, opalen en micro mount groot of kleine. Voor aanvulling van uw verzameling of een mooi item voor in huis bezoek dan onze stand lavaplains.
Wij zijn er komt u ook! Stand 7146+48.

WESLEY VAN EIJCK

Chanel snow globes. Echt iets voor de verzamelaars.
Speciale aanbieding verzamelaarsbeurs april. Bij aankoop van een Chanel snow globe een gratis Chanel thermosfles. Stand 9470.

CEES EN JOKE VAN DEN BERG

Koninklijk Huis items zowel kruiken, bekers, borden, theelepels, kaarten, doeken, glazen, hebbedingetjes etc.etc. Altijd een verrassing wat er te koop is. De meeste items zijn van voor 1945. Stand 8333.

ROB EN BEP GOUDRIAAN

Verzamelen, een Hobby of verslaving?
Wij verzamelen alles wat maar te maken heeft met McDonald’s. Als het herkenbaar McDonald’s is past het in onze verzameling. Onze verzameling is het beste te omschrijven als een verzameling verzamelingen met als thema McDonald’s. Enkele van onze thema verzamelingen zijn: stropdassen, pins, kleding, suikerzakjes, poppen en uurwerken.
Het meest onbekende onderdeel uit onze verzameling is ongetwijfeld de verzameling McDonald’s Timepieces. Klokken, klokjes, wekkers en horloges. Wij hebben er in de loop van de jaren ruim 500 bij elkaar verzameld
Het meest bekende onderdeel zijn de Happy Meal speeltjes. De Happy Meal is misschien wel het bekendste kinderspeeltje. Als je praat over verzamelen van McDonalds heeft iedereen het meteen over de Happy Meal. De eerste reactie van mensen die de verzameling komen bekijken is steevast: Wie maakt dat allemaal schoon….?

Het verzamelen zoals wij dat doen kost best de nodige tijd. Gemiddeld zijn wij toch wel een uur per dag met onze verzameling bezig. Het is dan ook een echte familie verzameling. Alle gezinsleden werken eraan mee. De verzameling had nooit dergelijke vormen kunnen aannemen als dat niet het geval was. Wij slaan eigenlijk geen enkele verzamelbeurs over, want je zal maar net dat ene unieke object missen!
Het verzamelen is een geweldig tijdverdrijf en houd je scherp. Gericht speuren op het internet en het leggen van zoveel mogelijk (wereldwijde) contacten is leuk, echt leuk.

Naast deze McDonald’s verzameling hebben we ook een hele grote verzameling (> 7000) keycords. Ook hier staan we regelmatig op beurzen om onze verzameling te kunnen uitbreiden. Heel veel mensen weten dat we er staan en nemen dan hun keycords mee naar de beurs.
Museumplein stand nr. mp05

WIM VAN DE BILDT

Op zoek naar Matchbox, Film auto’s gezien in de bioscoop, dinky’s, A_team, Back to the future en ga zomaar door kom dan naar onze stand nr.1930 (WILD-TOYS) bij speelgoed in Hal 11 nr. 1930.

ANGELO BUCHERT

Hello my name is angelo buchert from germany. I am a dealer from antik toys About 1900. Stand 7712.

ANDRIES TIMMERMAN

Wederom aanwezig op het museumplein, een expositie van ca. 400 verschillende sprinklerkoppen, een deel van de inmiddels ca. 2000 stuks. Dit zijn de sproeikoppen van automatische brandblussystemen. Voor de belangstellende bezoeker vertel, en toon ik u graag de grote diversiteit en werking van de sprinklers. mp13.

LUDO HEYMANS

Heymanscollections zilver,de naam zegt het zelf heeft een breed aanbod van design en antiek zilver. Wij bevinden ons met kraam op hoek eind zaal 8 nr. 8350.

DEN TERUGBLIK

Elk jaar proberen wij van Den Terugblik onze passie voor de Franse brocante en antieke kroonluchters weer prachtig tot zijn recht te laten komen op de verzamelbeurs in Utrecht. Dit vooral voor de verwoede verzamelaar van de Franse boudoirs een goed kijk te geven op onze vondsten.

Ook deze keer zijn wij al volop bezig met vooruit blikken op hoe en wat waar neer te zetten of hangen, en zullen er nog enkele reisje gedaan worden naar Frankrijk omdat ene mooie stukje te vinden. Wij hopen u te verwelkomen op onze stand in hal 8 nummer 8918

DICK KRUISWEG

Stand 8747 has a variety of subjectes. Among others Chinese ceramic and jade objects. Dutch ceramics from about 1930 till 1970. Also various other items, We hope to meet you at our stand.

TIJDVERDRIJF

Op de kraam nr. 7310 bij Tijdverdrijf o.a.schaal Loosdrecht scheepskompas. En voor ieder wat wils.

ROELOF EN TINEKE OFFEREINS

Bent u ook geinteresseerd in thee- en/of koffieserviezen (ook nog enige eetserviezen) of evt. onderdelen van maastrichts aarderwerk??? (petrus regout – societe ceramique – royal sphinx – mosa) Wij hebben nog heel veel keus!!! O.a. van: beatrix – blossom – div. decors boerenbont (ook schrijfnamen decors) boerenhoeve (rood en blauw) – boudewijn – butterflij – castillo – keria – lange lijs – landschap – old england – peterselie – teadrinker – victoria – zwiebelmuster (ook hebben we nog veel onderdelen van de minder bekende serviezen). Kom naar onze stand in hal 8 nr. 8140.

EMMAKADE ANTIEK

Emmakade Antiek, de interieur- en antiekwinkel uit Leeuwarden staat al jaren met veel plezier op de Verzamelaarsjaarbeurs in Utrecht. Op onze stand vind u een selectie uit onze collectie van glas in lood, art nouveau, art deco, glaswerk, aziatische items, vintage, sieraden en meer! Zien we u ook dit jaar weer? Stand nr. 8142+44.

MONIQUE GOOSENS

Ook wij zijn weer te vinden op de jaarbeurs te Utrecht.Wij staan bekend om ons rariteitenkabinet in combinatie met antiek.Gegarandeerd dat u ons aanbod nergens anders vind.Neem alvast een kijkje op onze instagram “akerslootantiek”.
Door onze medische achtergrond ondersteunen wij het geweldige EHBO team. Wij zien u graag op kraam nr. 8927.

LA GRANGE ANTIQUES

Bij La Grange Antiques vind u een mooie collectie antieke sieraden en antiek zilverwerk! Graag tot ziens op de beurs bij kraam 8538.

DANNY ROSCULET

Beste standhouders en verzamelaars,ik ben verzamelaar van (oude) barbier spullen en dankzij de org.VAN AERLE, exposeer ik sinds 2010 in de Jaarbeurs Utrecht.Dat is een gemoedelijke sfeer waar de verzamelaars en de handelaren zijn 2 dagen gebroederd. De voorzieningen (horeca ,sanitair) etc zijn goed en iedereen probeert zijn beste te doen.Tot in de Jaarbeurs Utrecht op mijn stand in hal 9 nr. mp12-mp14.

MUSEUMPLEIN (HAL 9)

Hoe en wanneer word je verzamelaar? Bij sommige mensen zal dat pas op latere leeftijd groeien of ontstaan, maar bij velen is de basis al in de vroege jeugd gelegd. Op het Museumplein tijdens de Verzamelaarsjaarbeurs exposeren enkele verzamelaars (sommige al tientallen jaren) trots hun collectie: Internationale treinkaartjes – Afbeeldingen van de Heilige Familie – Brandbier – Krabben – McDonalds – Nijmeegse Vierdaagse – Pauwen – Scheergerei – Melkcupdeksels – Strandfotografie – Reclamebalpennen – Sprinklers – Fluitjes – Matroesjka’s –  Tafelbellen – Schoolprenten, etc. etc.
Absoluut het bekijken waard en als u vragen heeft, zij staan u graag te woord!

>> Let op: Het Museumplein is weer in hal 9  <<

VINTAGE GAMEN

Speel je nog altijd op je Atari, ben je verliefd op de pixels uit het 16 bit tijdperk of game je liever in 4K? Bij HomeComputerMuseum Helmond vind je een groot aanbod aan videogames van vroeger en nu!

MODELBOUWPLEIN – HAL 7

Modelbouw auto’s, treinen, boten, vliegtuigen en aanverwante zaken worden ook veelvuldig verzameld. Maar nog leuker is er dan toch ook nog mee te spelen. Een aantal verzamelaars (modelbouw verenigingen) geven in hal 7 diverse spectaculaire demo’s: autobaan, waterbassin, vliegshows, treinbanen (1 is wel 38,5 meter lang!), kermis, houtbouw, lego etc.

POPPENHUISTAFERELEN –  HAL 7

Ann en Marie Bestebreur uit Oud-Beijerland exposeren al jaren op veel plekken hun zelfgemaakte nostalgische poppenhuistaferelen. In november zullen zij ook aanwezig zijn op de Verzamelaars-Jaarbeurs met deze prachtig sfeervolle expositie. Alles tot in detail nagemaakt, neem gerust uw tijd om dit te bekijken en mocht u vragen hebben dan zullen de Bestebreurtjes het graag aan u uitleggen.

MINIATUURKERMIS

De grootste miniatuurkermis van de Benelux bezoekt de verzamelbeurs te Utrecht. Om deze uit de hand gelopen hobby in het groot te zien zou je normaal gesproken naar een grote kermis toe moeten waar deze kermis zo af en toe te vinden is maar de verzamelaars van Nederland hebben geluk. Nijmeegs trots komt met een afmeting van tien bij 2,5 meter naar de Domstad. De SuperNova, Booster, Draai&Zweef-molen, minicar, Banzai ze zijn allemaal werkend te zien!

STAR WARS STORMTROOPERS VALLEN VZJB BINNEN !

Bent u fan van de epische filmserie Star Wars? Dan kunt u de VerzamelaarsJaarbeurs in april eigenlijk niet overslaan.

Net als voorgaande edities is XOGOLD weer aanwezig met hun Charity Signing. Deze editie verwelkomen wij acteurs die bekend zijn van hun rol als Stormtrooper in de originele Star Wars films.
Reeds bevestigd zijn de komst van: Alan Austen, Alan Flyng, Chris Bunn, David Church, Derek Chafer, Grant Hall, John Mogridge, John Simpkin, Len Bond, Mike Randall, Paul Bannon, Ralph Morse en Terry Francis.

Naast hun rol als Stormtrooper zijn de gasten ook actief geweest in films als: Indiana Jones, James Bond, Harry Potter en meer.

NK INDOOR SYNCHROON VLIEGEN

In de vliegkooi op het Modelbouwplein zullen toppiloten van het F3P NK Indoorvliegen tijdens de Verzamelaarsjaarbeurs hun skills presenteren. Tijdens de training op zaterdag 16 april kan u ze alles vragen over deze mooie hobby/sport. Op zondag 17 april zal Ronde 1 van het F3P NK indoor plaats vinden. Te verwachten is precisie en synchroon vliegen door vederlichte modellen, maar ook het vliegen op muziek zal niet ontbreken. Hiernaast zullen er verschillende demonstraties zijn van drones, helikopters, vrije vlucht, combat maar ook schaalvliegtuigen.

ModelVliegSport Oosterhout zal samen met F3P Nederland, Commissie Recreatief Vliegen van de KNVvL en vele andere vliegvrienden zorg dragen voor een brede presentatie aan modelluchtvaarttuigen, simulators en informatiestand’s. Deelnemen en/of informatie? ModelVliegSportEvenementen@gmail.com

HARRY POTTER WEASLEY AUTO

Harry Potter Weasley Auto en de Harry Potter bezemsteel rodeo.

RIAN COMBEE

Wij zijn kleingeluk brocante en staan al een aantal jaren met veel plezier op de verzamelaarsbeurs, we streven naar authentiek brocante en bijzondere antieke spullen, en gaan daarvoor naar Engeland, u vindt ons in hal 8 op nummer 8536.

PETER RITSKES

De hoogste tijd voor een bezoek aan stand no. 7038 hal 7.

DJ-PAULO

Ook wij zijn aanwezig met een prachtig assortiment vintage lampen. Alles eigen ontwerp en gemaakt van oude voorwerpen dus puur recycling. Uniek en helemaal van deze tijd. Kraam 9247.

WITNEY DE VRIES

Vintage kleding, schoenen, tassen en accessoires van jaren ‘50, ‘60 en ‘70 kraam 8955.

SIRIKIT NOORDAM

Verkoop van kristallen gebruiksartikelen en meubels uit de biedemeiertijd, rond 1860. Daarnaast verkoop van oud gebruikt serviesgoed van voor de eeuwwisseling. Alle voorwerpen zijn in uitstekende staat. Kraam 9430.

WIL HOENS / DE STOFFEERDER

Bent u op zoek naar onderhoudsmiddelen voor hout, leer, textiel en edelmetalen? Dan bent u op het goede adres.

Ik ben Wil Hoens en vanaf mijn jeugd bedrijvig in het meubelmaken, woning- en meubelstoffering.
Mijn passie voor alles wat met meubels te maken heeft, is ontstaan door mijn opa.
Hij was een gedreven meubelmaker die zijn vak goed geleerd had.

In de jaren dertig kwam de crisis en verloor zijn baan, waardoor hij zelfstandig meubelmaker werd.
Hij was een echte vakman en deed veel reparaties voor de welbekende meubelwinkel Lodewijks in Eindhoven.

Daarna heeft hij een huis en werkplaats gekocht op de Geldropseweg 95 in Eindhoven. Waar hij tot zijn pensioen zijn vak uitvoerde.

Zijn zoon heeft het bedrijf overgenomen. Van mijn oom heb ik de mooie kneepjes van het meubelvak mogen leren. Meubels maken en stofferen zit in mijn familie.
Weer een andere oom van mij was meubelstoffeerder en dat inspireerde me ook.

Goed, op zaterdags weer naar school om het woning- en meubelstoffeerders vak te leren.
Doordat mijn oom stopte met werken bij een groot meubelbedrijf werd ik gevraagd om zijn plek als meubelstoffeerder over te nemen. Dit vak voer ik nog steeds uit.

In 2000 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer in meubel stoffering. Om meer bekendheid te krijgen ben ik begonnen met een kraam op markten en braderieën. Daar stond ik met stof stalen en enkele onderhoudsmiddelen.

Er was veel vraag naar de onderhoudsmiddelen, waardoor het assortiment snel groter werd. Hierdoor ben ik mijn webshop in 2010 begonnen. Ik geloof dat het goed onderhouden van uw meubels de levensduur verlengt.

Dit vraagt om advies en A kwaliteit producten. Hierover geef ik u graag mijn deskundig advies op kraam 7533.

DE OLDTIMER FIAT VERENIGING

Meer info volgt.