Mega platen & CD beurs

Recordplanet viert de 51ste editie van de Mega Platen & CD Beurs met veel special guests

Op zaterdag 13 en zondag 14 April 2019 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats. Op deze beurs, die voor de 51ste keer wordt gehouden, komen muziekliefhebbers en muzikanten uit de hele wereld bij elkaar om platen te kopen, boekpresentaties bij te wonen, live optredens te zien en exposities te bezoeken op het gebied van muziek.

Dit najaar zal de beurs drie grote exposities tonen. De eerste getiteld ‘Amazing Album Art‘ is gecureerd door popcultuurexpert Johan Kugelberg (USA). De tweede expo toont het persoonlijk archief van Joy Division‘s bassist Peter Hook (UK). En de derde bestaat uit psychedelische jaren zestig posters van en met kunstenaar Nigel Waymouth (UK). Er zijn optredens van onder andere Gruppo Sportivo en Bert Heerink (Vandenberg), diverse boekpresentaties waaronder een nieuw boek over Zappa geschreven door Peter Sijnke.

Speciale gasten zijn onder andere Jon Savage (UK) en Peter Hook (UK). Fanatieke verzamelaars kunnen hun hart ophalen bij de presentatie van een gratis gelimiteerd singletje met Tim Knol en Kevn Kinney.

51ste Mega Platen & CD Beurs voorjaar 2019
    • Data: Zaterdag 13 en Zondag 14 April in de Jaarbeurs in Utrecht
    • Openingstijden: zaterdag 13 April van 9.00 tot 17.00 uur | zondag 14 April van 10.00 tot 17.00 uur
    • Entreeprijs: aan de kassa € 14,00 per persoon
    • Kinderen tot en met elf jaar gratis

Tickets zijn geldig voor zowel de Mega Platen en CD Beurs als de VerzamelaarsJaarbeurs